Start met scrollen om te ontdekken
Materiaal .01

Rouge Belge

Wellness poolhouse met sauna

Warme kleuren. Intieme sfeer.

Aan de basis van dit warme, intense palet aan premium materialen liggen de bordeaux- en robijntinten van Rouge Belge, een Belgische rode kalksteen. Een stuk van deze temperamentvolle marmer wordt ontgonnen exclusief voor jouw paviljoen. 

Marble used in Rouge Belge poolhouse
Materialen voor poolhouse met Rouge Belge marmer
Sunny terrace of wellness spa with sauna

Binnen wordt buiten.

Als een cleane, stalen constructie duikt het paviljoen op in je tuin. Je ervaart alles ten volle. Elke zonnestraal. Elke glooiing in het landschap, elke golf of wolkenkrabber. Daar zorgen de grote glasoppervlakken voor. De structuur is een minimalistisch statement omringd door natuur. Stevig verankerd, maar geplaatst met een minimale impact op het bestaande landschap.

Lounge area in wellness poolhouse met sauna
Zicht vanuit de spa.
Sauna with a large window resulting in a great view

Op maat gemaakt. Snel geplaatst.

Een identiek, maar modulair frame is het startpunt van elk paviljoen. Zo kunnen we je luxueuze hideaway in een korte tijdspanne produceren. Een proces waarin we elk aspect voor onze rekening nemen, van bouwvergunningsadvies tot finale uitvoering. Inclusief eventuele hindernissen. Op het einde van de rit zal er echter een paviljoen staan dat exact is wat jij wil. Van de indeling van de ruimtes tot de expressieve pigmenten in het marmer, het is volledig op jouw maat gemaakt.

Our poolhouses are made to measure
Relaxing moments in your wellness pavilion with sauna
Lounge area in wellness poolhouse met sauna

Ontdek onze drie uitzonderlijke kleurenpaletten.