Start met scrollen om te ontdekken
Materiaal .03

Breccia Italiana

Design poolhouse bij ondergaande zon

Ingetogen kleuren. Heldere geest.

Het fundament van dit serene palet van superieure materialen en dito uitrusting zijn de contrastrijke tinten van Breccia Italiana, een witte marmersoort met donkere, grijze en paarse aders. Jouw paviljoen zal een uniek stuk van deze dramatische natuursteen dragen.

Poolhouse with Breccia Italiana marble
Materialen palet voor poolhouse in Breccia Italiana marmer
Minimalistisch poolhouse met schuifraam en overdekt terras

Binnen wordt buiten.

Als een cleane, stalen constructie duikt het paviljoen op in je tuin. Je ervaart alles ten volle. Elke zonnestraal. Elke glooiing in het landschap, elke golf of wolkenkrabber. Daar zorgen de grote glasoppervlakken voor. De structuur is een minimalistisch statement omringd door natuur. Stevig verankerd, maar geplaatst met een minimale impact op het bestaande landschap.

Thuiskantoor met grote ramen en terras
Lounge
Poolhouse met grote glaspartijen

Op maat gemaakt. Snel geplaatst.

Een identiek, maar modulair frame is het uitgangspunt van elk paviljoen. Zo kunnen we je luxueuze hideaway in een korte tijdspanne produceren. Een proces waarin we elk aspect voor onze rekening nemen, van bouwvergunningsadvies tot finale uitvoering. Inclusief eventuele hindernissen. Op het einde van de rit zal er echter een paviljoen staan dat exact is wat jij wil. Van de indeling van de ruimtes tot de expressieve pigmenten in het marmer, het is volledig op jouw maat gemaakt.

Our poolhouses are made to measure
Tuinkamer met gecombineerd zicht op de zee en marmer
Thuiskantoor met grote ramen en terras

Ontdek onze drie uitzonderlijke kleurenpaletten.