Start met scrollen om te ontdekken
Materiaal .02

Irish Green

Poolhouse with large terrace, retractable bed, kitchen and bathroom

Frisse kleuren. Stimulerende ervaring.

Dit frisse, stimulerende palet van premium materialen voor de wanden, vloeren en ramen is geselecteerd om aan te sluiten bij de natuurlijke groentinten van Irish Green, een zeldzame marmersoort uit Connemara. Je zal een snede van deze Ierse natuursteen terugvinden in je paviljoen. Zorgvuldig uitgekozen. Voor jou alleen.

Irish Green marble for poolhouse
Materialen palet voor poolhouse obv Irish Green marmer
Poolhouse with large minimalistic sliding windows

Binnen wordt buiten.

Als een cleane, stalen constructie duikt het paviljoen op in je tuin. Je ervaart alles ten volle. Elke zonnestraal. Elke glooiing in het landschap, elke golf of wolkenkrabber. Daar zorgen de grote glasoppervlakken voor. De structuur is een minimalistisch statement omringd door natuur. Stevig verankerd, maar geplaatst met een minimale impact op het bestaande landschap.

Luxurious bathroom in poolhouse with VOLA taps
Badkamer
Ruim bijgebouw met overdekt terras en grote schuiframen

Op maat gemaakt. Snel geplaatst.

Een identiek, maar modulair frame is het startpunt van elk paviljoen. Zo kunnen we je luxueuze hideaway in een korte tijdspanne produceren. Een proces waarin we elk aspect voor onze rekening nemen, van bouwvergunningsadvies tot finale uitvoering. Inclusief eventuele hindernissen. Op het einde van de rit zal er echter een paviljoen staan dat exact is wat jij wil. Van de indeling van de ruimtes tot de expressieve pigmenten in het marmer, het is volledig op jouw maat gemaakt.

Our poolhouses are made to measure
Luxe poolhouse met keuken in Irish Green marmer
Luxe poolhouse met VOLA badkamer

Ontdek onze drie uitzonderlijke kleurenpaletten.