Start met scrollen om te ontdekken
Materiaal .02

Irish Green

Frisse kleuren. Stimulerende ervaring.

Dit frisse, stimulerende palet van premium materialen voor de wanden, vloeren en ramen is geselecteerd om aan te sluiten bij de natuurlijke groentinten van Irish Green, een zeldzame marmersoort uit Connemara. Je zal een snede van deze Ierse natuursteen terugvinden in je paviljoen. Zorgvuldig uitgekozen. Voor jou alleen.

Binnen wordt buiten.

Als een cleane, stalen constructie duikt het paviljoen op in je tuin. Je ervaart alles ten volle. Elke zonnestraal. Elke glooiing in het landschap, elke golf of wolkenkrabber. Daar zorgen de grote glasoppervlakken voor. De structuur is een minimalistisch statement omringd door natuur. Stevig verankerd, maar geplaatst met een minimale impact op het bestaande landschap.

Badkamer

Op maat gemaakt. Snel geplaatst.

Een identiek, maar modulair frame is het startpunt van elk paviljoen. Zo kunnen we je luxueuze hideaway in een korte tijdspanne produceren. Een proces waarin we elk aspect voor onze rekening nemen, van bouwvergunningsadvies tot finale uitvoering. Inclusief eventuele hindernissen. Op het einde van de rit zal er echter een paviljoen staan dat exact is wat jij wil. Van de indeling van de ruimtes tot de expressieve pigmenten in het marmer, het is volledig op jouw maat gemaakt.

Ontdek onze drie uitzonderlijke kleurenpaletten.